Sådan Fjerner Du Whiteboard Marker

Uanset om du gør hyppig brug af whiteboards i dit hjem, virksomhed eller skole, kan de ske at blækket fra dine whiteboard markører har fundet et andet sted, end hvor det var meningen.

Her er en lille guide til hvordan du fjerner dem fra de mest almindelige områder:

 

Fra en væg
Især børn synes ikke at indse, at whiteboard markører ikke kan tørres af enhver overflade. Det er grunden til at blækket ofte dukker op på vægge i hjem og skoler.

• Sprøjt nogle hårlak på en blød, ren klud og brug det til forsigtigt at tørre blækket væk. Det kan være nødvendigt at anvende mere hårspray til helt at fjerne blækket.

• Anvend isopropylalkohol på en gammel, fugtig tandbørste og brug det forsigtigt til at skrubbe på blækket.

• Påfør almindelig hvid tandpasta til en gammel tandbørste og bruge det til forsigtigt at skrubbe på blækket.

Fra en tavle 
Tro det eller ej, hvis du efterlader tavle markør på dit whiteboard overflade i en længere periode kan det rent faktisk være vanskeligt at få af.

• Skriv eller skrible over de gamle pletter med en ny markør, lad det sidde i et minut eller deromkring, og derefter tørres væk med en whiteboard visker eller en blød, ren klud.

• Påfør en lille mængde hånd sæbe til en fugtig bomuldsklud og bruge det til forsigtigt at gnide på blækket. Det kan være nødvendigt at gentage denne proces en gang eller to gange, indtil al blækket er blevet fjernet.

Fra tøj
Når det kommer på tøj det næsten umuligt at fjerne.

• Påfør en lille mængde sprit til en ren klud og gnid det blidt på blækket, der arbejder udefra og ind (for at forhindre, at pletten i at sprede sig). Derefter anvende en lille mængde opvaskemiddel til pletten til at fjerne den resterende blæk.

Fjernelse af whiteboard markør fra næsten alle overflader er muligt, hvis du ved hvad du laver. Følg disse tips og se blækket forsvinder før dine egne øjne!

Du kan også finde en masse tilbehør til (b.la rengøring) whiteboard ved at klikke på nedestående link:

http://www.grafical.dk/whiteboard-tilbehoer/