Sådan arrangerer du fest nemt og billigt

En forudsætning for at afholde en supergod fest, er at gøre det så let for festarrangøren som muligt, så han eller hun gider at holde flere fester med vin og fadøl!

Det er omkostningsfuldt og tidskrævende, hvis du skal køre i byen for at leje engangsservice, engangsglas, bestik og vinglas. Der er det væsentligt nemmere og billigere at bestille engangsservice online hos Grafical, og få det leveret lige til døren den efterfølgende dag.

Skal du holde fest såsom konfirmation, gadefest, firmafest eller familiefest udendørs i et telt måske, så er det også en fordel ikke at have glas, der kan gå i stykker, men at købe engangsservice på internettet i stedet. Der er ikke noget som et godt glas vin eller en iskold fadøl i det grønne serveret i et godt ølkrus.

Engangsservice gør det nemmere at holde fest. Oprydningen er hurtigere at blive færdig med. Det kan godt være, at miljømæssigt, ville det være bedre at bruge rigtigt glas og så vaske det op. Men opvaskemiddel er nok heller ikke ligefrem det sundeste for naturen.

Grafical har et meget stort udvalg af engangs service, engangsbestik, paptallerkner osv., og vi har gjort det meget overskueligt at finde. Alle lagervarer står øverst inddelt i 4 kategorier:

Bestik
Plastikglas | Plastikkrus
Servietter
Tallerkner