Nitrilhandsker – Den foretruke arbejdshandske

Nitrilhandsker er ofte den foretruke arbejdshandske og rengøringshandske for mange mennesker. Især nitril engangshandsker er populære.

Engangs nitrilhandsker giver nemlig en rigtig god ydeevne i en række forskellige områder og på tværs af en bred vifte af industrier. Nitril engangshandsker er også et populært alternativ til latexhandsker. Der er mange grunde til, at engangs nitrilhandsker er det bedste valg til mange typer opgaver. Hvad er fordelene ved engangs nitrilhandsker?  

For det første, så er nitrilhandsker latexfrie. Så alle med latexallergi kan arbejde sikkert og komfortabelt. Derudover er en af de største fordele ved nitrilhandsker deres fremragende holdbarhed og brudstyrke. Nitrilgummi er nemlig mere modstandsdygtig end naturgummi til kemikalier, olier og syrer.

Mange synes også at nitrilhandsker er mere komfortable at anvende. Som ens kropsvarme opvarmer nitrilhandsken, passer de tæt sammen til hånden for en bedre og mere behagelig pasform end andre gummihandsker. Dette er især vigtigt til arbejds situationer hvor man har behov for at have handsken på i en længere periode.

Køb nitrilhandsker her. Billige priser og hurtig levering, og ikke mindst et stort udvalg.