Kopipapir: Bedst til daglig udskrivning

Har du nogensinde spekuleret på, om der er forskel på de forskellige typer kopipapir og printepapir altså udover prisen? Det er der faktisk. Du får nemlig ikke altid de bedste resultater, hvis du bruger det forkerte papir. Der er især to ting man skal kigge efter.

  • Hvad udskriver du? Kun tekst, billeder eller en blanding af begge?
  • Hvilken type maskine bruger du : En kopimaskine eller en lille blækprinter?

Kopipapir: Bedst til daglig udskrivning.
Hvis du blot udskriver almindelige tekstdokumenter, så kan du sagtens benytte det billigste kopipapir som for eksempel det billige strike kopipapir.  En anden god ting ved kopipapir er at de ofte fungerer fint i de fleste kontormaskiner og printere.

Printerpapir til blækprinter (inkjetpapir): Bedst til udskrivning af grafik og billeder.
Har du tit behov for at udskrive billeder eller diagrammer? Så vælg en blækprinter og vælg noget godt papir som er velegnet til dette. Måske noget papir med en silk coated overflade og lidt tykkere gramvægt. Det kunne for eksempel være Pioneer A4 160 gram printer papir. Udskrivning af billeder og grafik giver en hel del blæk på dit papir. Inkjetpapir er ofte belagt og behandlet for at tørre hurtigt, så blækket vil ikke smøre ud og papiret bliver ikke for vådt.

Grafical.dk forhandler en bred vifte af forskellige typer kopipapir samt printerpapir til lave priser og lyn hurtig levering. Du kan se hele udvalget, ved at klikke på linket herunder:

https://www.grafical.dk/kopipapir/