Gode prisbillige kontormaskiner fra Fellowes

Et af vores spændende mærker indenfor kontorartikler er Fellowes. Firmaet producerer en lang række produkter lige fra kontormaskiner til kontorartikler og it-tilbehør.

Vi oplever en stor efterspørgsel efter deres indbindingsmaskiner, lamineringsmaskiner, makulatorer og skæremaskiner. Jeg tror det skyldes, at de har et flot design, fornuftige priser og ikke mindst at du har mulighed for at købe tilbehør og reservedele til dem.

Fellowes er et gammelt amerikansk firma, som er startet helt tilbage i 1917. Idag er det en global virksomhed med flere tusinde medarbejdere.

Grafical har et meget stort udvalg af Fellowes produkter godt 200 forskellige varenumre. Hvoraf langt det meste er fast på lager og leveres fra dag-til-dag.

Grafical.dk er efterhånden en ret stor webshop med hele 35.000 varenumre, som kan bestilles online. Vores sortiment kan inddeles i følgende hovedgrupper: kontorartikler, emballage, it-tilbehør, whiteboard og hobbyartikler.

Webshoppen er meget informativ og har bl.a. en rigtig god søgefunktion. Som noget nyt findes Grafical.dk nu også i en mobil version, så du nemmere kan manøvrerer rundt og købe Fellowes produkter via din smartphone. Du kommer automatisk ind på den mobile webshop, hvis du sidder med en i-phone eller android telefon. Hvis du foretrækker det almindelige desktop udseende kan du dog nemt skifte over til dette i bunden af den mobile webshop.